Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
  • Golfrestaurangen öppnar i ny regi på måndag – lokalen har fräschats upp

    Mari och Per Karlsson, ägare till Classic Boll Vimmerby och Gamleby, tar över golfrestaurangen på Tobo GK som öppnar på måndag. Här ses Mari Karlsson tillsammans med Anna Rylander och Josefine Rydström. Foto: Lotta Madestam

  • Golfrestaurangen öppnar i ny regi på måndag – lokalen har fräschats upp

    Tobo golfrestaurang öppnar i ny regi efter ombyggnation och uppfräschning. Foto: Privat

Golfrestaurangen öppnar i ny regi på måndag – lokalen har fräschats upp

Restaurangen på Tobo Golfklubb öppnar med nya ägare på måndag. Lokalen har byggts om och fräschats upp. 
– Vi har gjort restaurangen till vår. Folk ska känna igen att det är vi som har den, säger Mari Karlsson. 

Annons:

Per och Mari Karlsson äger restaurangerna i bowlinghallarna i Vimmerby och Gamleby och får nu ytterligare ett ben att stå på. De tar över restaurangen på Tobo Golfklubb och öppnar för säsongen på måndag. 

– Öppningsdagen närmar sig och det är full rulle. Vi tycker att det känns spännande med ytterligare en restaurang. Vår säsong inom bowlingen slutar i början av maj så det passar oss väldigt bra att utöka med en restaurang under sommarhalvåret, säger Mari Karlsson när vår tidning når henne på fredagen. 

Hon berättar att besökarna kommer känna igen menyn från Classic Bowl Vimmerby.

– Vi kör vidare på samma koncept som vi har i Vimmerby bowlinghall med hamburgare och schnitzel. På Tobo kommer vi även servera lunch med husmanskost från måndag till fredag och ha olika helgerbjudanden. Det är en bra plats att vara på. Det är lite utanför Vimmerby men vi hoppas att Vimmerbyborna hittar ut till oss, säger Mari Karlsson. 

"Kommer känna igen sig"

Golfrestaurangen öppnar upp i ny regi och lokalerna har fräschats upp inför premiären. 

– Folk som har varit i Vimmerby bowlinghall kommer känna igen sig. Vi har byggt om baren, satt upp en barhylla och jobbat med uppfräschningen i en månad, säger Mari Karlsson. 

Tobo GK:s damer och herrar samlade för varsin upptakt i restaurangen tidigare i veckan. De nya arrendatorerna Mari och Per Karlsson presenterade sig och berättade om planerna för restaurangen. 

– Responsen har varit jättebra. Damerna hade 50 personer på sin upptakt och herrarna var över 70. Alla var nöjda och belåtna så de tycker att det ska bli spännande. 

Den nya golfrestaurangen skapar flera nya arbetstillfällen. 

– Vi har två anställda (Anna Rylander och Josefine Rydström) och ska utöka personalstyrkan ännu mer. Det är fler medarbetare på gång och det lär bli fyra-fem personer. Vi vet inte var det tar vägen men vi hoppas på att det blir jättebra.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: