Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Carlsson slog till dubbelt när FBSK tog andra raka segern

Fredric Carlsson gjorde två mål när Frödinge/Brantestad SK besegrade Blackstad/Odensvi med 2–1. Foto: FBSK

Carlsson slog till dubbelt när FBSK tog andra raka segern

Frödinge/Brantestad SK har fått en bra start på division 6-säsongen. Andra raka segern kom hemma mot Blackstad/Odensvi efter dubbla mål av Fredric Carlsson. 

Annons:

Frödinge/Brantestad vann premiären mot Storebro IF med 2–0. I kväll kom andra raka segern i en jämn och kampfylld match mot Blackstad/Odensvi på Lundavallen. 

Gästernas Simon Karlsson öppnade målskyttet i åttonde minuten och Fredric Carlsson kvitterade till 1–1 i mitten av första halvlek. 

Med några minuter kvar av matchen klev Fredric Carlsson fram, sköt sitt andra mål för aftonen och förde FBSK till tre poäng. 

– Han fick iväg en strumprullare som hade orken att ta stolpen och gå in i mål. Jag tycker att det var ett mål som vi förtjänade då vi hade fler chanser än dem i andra halvlek, säger FBSK-tränaren Urban Svensson. 

"Gör det mer bestämt"

Efter en trevande öppningshalvlek tog FBSK tag i spelet efter paus. 

– BOIIF är ett lag som lyfter mycket långt och de är tunga och duktiga i den typen av spel. Jag tycker att vi höjer oss i andra halvlek och gör det mer bestämt i situationerna som uppstår på planen. Vi dikterar villkoren, rör oss på ett bättre sätt, lyckas samla oss där bollen dimper ner och tar tag i spelet. På det stora hela är andra halvlek jättebra, säger Urban Svensson.

BOIF:s tränare Magnus Larsson fick åka hem med noll poäng i bagaget. 

– Det var surt och kunde ha gått hur som helst. De hade några spetsigare målchanser men spelet var jämnt. Vi spelade på deras mindre plan som inte bjöd in till något skönspel. Vi försökte forcera in en kvittering efter 2–1 och hade halvchanser. På det stora hela gör vi det bra och det är småmarginaler och tillfälligheter som avgör, säger Magnus Larsson.  

Spelarna som stack ut i ett bra FBSK var mittbackarna Jacob Fridell och Viktor Svensson, Kim Johansson och Fredric Carlsson. Ingen erhöll beröm i BOIF. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons: