Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

VÄLKOMMEN TILL
DAGENS VÄSTERVIK!

Dagens Västervik är en digital nyhetstidning i Västerviks kommun. Företaget ägs och drivs av Dagens Vimmerby AB och Mediapartner i Vimmerby AB. Dagens Vimmerby driver två tidningar i egen regi, Dagens Vimmerby och Dagens Hultsfred. Den 28 augusti startades Dagens Västervik. 

Syftet med Dagens Västervik är att skapa en snabb och tillgänglig journalistik i Västervik. Vår journalistik ska vara oberoende, tuff, rättvis och trovärdig och vårt mål är att vara snabbast med de bästa och hetaste nyheterna.  

Vi kommer ut 365 dagar om året och kommer att göra allt för att ge dig bäst och mest information om Västervik. Var du vill och när du vill. 

*

Dagens Västervik är en långsiktig satsning på lokaljournalistik som betyder något. Vi kommer inte att ta något betalt för materialet på vår sida – och kommer alltid att publicera hela artiklar så fort som möjligt. Vi vill vara tillgängliga och vill att alla medborgare ska ha samma rätt till sina lokalnyheter. Vi hoppas kunna finansiera vår sajt via annonsörer och frivilliga stöd via korttransaktioner. 

Vi vill gärna att du kommenterar våra artiklar, men är måna om ett anständigt debattklimat på Dagens Västervik. Därför förhandsgranskar vi alla kommentarer som skrivs på vår sajt. Vi kommer inte att publicera debattinlägg som innehåller rasism, främlingsfientlighet, homofobi eller sexism. Vi accepterar inte några kränkningar, varken av grupper eller personer, på vår sajt. I övrigt försöker vi vara så liberala och frikostiga med publiceringar som möjligt.

Varmt välkommen till vår sajt!

Annons: