Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

ANNONSERA I DVV

Dagens Västervik vill modernisera och demokratisera den journalistiska bevakningen i Västervik kommun. Med en sajt som är gratis för läsarna vill vi skapa trafik som stärker våra annonsörers affärer.  Vi vill skapa en plattform med klickbara och rörliga annonser. Egentligen är det bara fantasin som sätter stopp för hur du vill att din annons ska se ut. Med ett klick så är läsaren och ditt företags potentiella kund inne på ditt företags hemsida. 

  • BILLIGARE ANNONSER
  • KLICKBARA ANNONSER
  • RÖRLIGA ANNONSER
  • EXAKT STATISTIK
  • KUNDANPASSADE LÖSNINGAR 

I vårt annonsmaterial hittar du all information som du behöver. Antingen kan du betala per 1 000 visningar (CPM) eller för en viss tidsperiod. Har ditt företag andra behov anpassar vi oss efter dina önskemål. Det finns även möjlighet att skapa egna moduler för ditt företags produkter och som annonsör kommer du självklart att varje vecka få ett nyhetsbrev med exakt statistik över antalet läsare på Dagens Västervik. 

Dagens Västervik erbjuder även familjeannonser. Annonserna visas i en månad från och med införandedatum och är interaktiva. Beställning och betalning görs direkt på sajten

Här hittar du Dagens Västerviks prislistor: 

DAGENS VÄSTERVIKS ANNONSER

DAGENS VÄSTERVIKS PLATSANNONSER

DAGENS VÄSTERVIKS EVENEMANGSGUIDE

SÄLJARE

Jakob Karlsson

Ansvarig utgivare och VD

073 501 41 26

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

Ulf Bogren

Säljare

073 086 06 58

ulf.bogren@dagensvimmerby.se

ART DIRECTOR

Anna Jalminger

Art Director

070 563 25 62

anna.jalminger@dagensvimmerby.se

Annons: