Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Västervik vidare till nästa cupomgång efter storseger:

Sara Ströberg gjorde tre mål när Västerviks Damfotboll krossade Skede IF med 8–2. Foto: Stefan Härnström

Västervik vidare till nästa cupomgång efter storseger: "Gör det vi ska"

Västerviks Damfotboll IF hade inga som helst problem med att besegra Skede IF i andra omgången av Toyota Cup. Det blev seger med betryggande 8–2. 
– Vi åker dit och gör det vi ska, säger tränaren Fredrik Walfredsson. 

Annons:

Efter ett lyckat gruppspel i Toyota Cup avancerade Västerviks Damfotboll IF till andra omgången. I kväll väntade division 4-laget Skede IF på bortaplan. 

Västervik visade att de är ett par klasser bättre än Skede och vann med komfortabla 8–2 efter 5–2 i halvtid. 

– Vi gör det bra och jag kan inte begära mer. De gör mål på sin bonusstraff och ett mål till. Jag tycker att vi gör en bra insats efter förutsättningarna. Vi åkte från Västervik klockan 16 och kom fram 40 minuter före matchstraff. Det blev stressigt, men vi gjorde det bra ute på planen. Jag är nöjd med insatsen och det var en bra genomkörare inför helgens match, säger Fredrik Walfredsson. 

Västervik gjorde de fyra första målen inom loppet av nio minuter i mitten av första halvlek och punkterade därmed tillställningen till Skedevallen. 

– När vi fick hål på dem rullade det på bra och det var inte så mycket att diskutera. Vi var betydligt bättre än dem och jag tycker att det ska vara sådana här siffrorna, säger Fredrik Walfredsson. 

Filippa Peereboom och Sara Ströberg pangade dit tre mål vardera. Alice Elb och Erika Bertilsson satte varsitt mål. Bäst på planen var Erika Bertilsson.  

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons: