Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Nyckelspelare förlänger och reslig forward ansluter

Daniel Engel är klar för fortsatt spel i Västerviks FF. Foto: Stefan Härnström

Nyckelspelare förlänger och reslig forward ansluter

Spelaromsättningen har varit stor i Västerviks FF under frimånaden. Nu kan division 3-laget presentera två glädjande nyheter. 

Annons:

Daniel Engel tilldelades för en tid sedan Guldbollen för sina insatser i Västerviks FF under 2022 och har efter säsongens slut funderat över sin fotbollsframtid. Nu meddelar sportchefen Andreas Andersson att den målfarlige anfallaren, utsedd till kommunens bästa herrspelare under 2022, stannar kvar i VFF. 

– Daniel Engel är klar för nästa säsong. Det är en ledare både på och utanför planen och som har en otroligt hög högsta nivå. Det är väldigt kul att han fortsätter ytterligare ett år, säger Andreas Andersson. 

Värvar forward från Mönsterås

VFF förstärker dessutom truppen med ytterligare ett nyförvärv. 22-årige forwarden Dino Kamenjas, senast i Mönsterås GoIF, är klar. Han har tidigare representerat Oskarshamns AIK och Lindsdals IF. 

– Vi kom överens i går. Dino är en reslig forward som kommer till Västervik i slutet av januari då han har fått jobb här. Det ska bli kul att se lite nytt blod i Västerviksfotbollen, säger Andreas Andersson. 

VFF har de senaste dagarna tappat rutinerade Johan Lundin och Fredrik Lindhe till IFK Tuna respektive Tjust IF FF. 

– Jag vill tacka spelare som har lämnat oss inför nästa säsong, framför allt Johan Lundin och Fredrik Lindhe som har lagt ner sin själ i VFF under många år. Vi har vetat att dagen kommer när dessa båda trappar ner. Det är i stort sett en omöjlig uppgift att fylla dessa luckor, men vi kommer göra det bästa för att lyckas.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: