Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Inga klara besked i arbetet med nästa säsongs trupp

Amel Komina är en spelare som ryktas till Vimmerby IF. Foto: Stefan Härnström

Inga klara besked i arbetet med nästa säsongs trupp

Arbetet med att forma nästa säsongs trupp i Västerviks FF är igång, men inget är klart. 

– Det är mycket som hänger i luften. Det finns mer att ta på om två veckor, säger VFF:s sportchef Andreas Andersson.

Annons:

Västerviks FF spelar vidare i division 3 och nu har sportchefen Andreas Andersson inlett arbetet med att sätta samman nästa säsongs spelartrupp och ledarstab. 

– Vi jobbar med den nuvarande spelatruppen, potentiella nyförvärv och försöker samtidigt få klart med konstellationen på tränarsidan. Det är mycket som fortfarande hänger i luften men det kommer förhoppningsvis bli ordning på det under kommande veckor, säger Andreas Andersson. 

Det är i dagsläget oklart vem som kommer leda VFF under nästa säsong. 

– Vi har just nu en diskussion om hur vi ska få ihop allting med alla ledare. Det finns inte så mycket att säga för stunden men det kanske kommer bli klarare inom ett par veckor. Vi har lite olika konstellationer på gång och vi får se vilket upplägg det blir, säger Andreas Andersson. 

"Kollar givetvis åt Vimmerbyhållet"

Melvin Svensson har skrivit på för Hjorted/Totebo i division 6 och Josef Fenikh flyttar till Kalmar. 

– Det är de enda spelarna som har aviserat att de kommer lämna oss. Sedan går vi in i en period där vi rycker i många spelare och många andra klubbar rycker i våra spelare. Vi ska försöka knyta till oss så många som möjligt av den föregående truppen till nästa säsong, säger Andreas Andersson. 

Enligt uppgifter till vår tidning är Simon Larsson, Amel Komina och Mehmet Tekbas tre spelare som uppvaktas av Vimmerby IF. 

– Jag förstår att spelare som bor i Vimmerby är attraktiva för Vimmerby. Sedan är det klart att VIF vill kolla åt Västervikshållet när de har gått upp, men vi i VFF kollar givetvis åt Vimmerbyhållet också. 

VFF har sex-sju potentiella nyförvärv som de ska ta kontakt med angående nästa säsong. 

– Det är fortfarande några spelare som har matcher kvar att spela och vi vill inte prata med dem under deras säsong. Vi har en lista med spelare som vi håller på och betar av. Vi vill att de kommer och provtränar med oss så vi får se hur de ser ut.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: