Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Anfallaren återvänder till VFF – fyller luckan efter Storm

Hjalmar Grahn är klar för en återkomst till Västerviks FF. Foto: Pixabay

Anfallaren återvänder till VFF – fyller luckan efter Storm

Hjalmar Grahn lämnade Västerviks FF efter vårsäsongen 2017 och gjorde några strömatcher 2019. Nu är han klar för en återkomst i division 3-klubben.
– Vi har haft en vakant plats i truppen efter Joakim Storm så vi är glada att vi har täppt till den, säger Andreas Andersson i VFF:s sportgrupp.

Annons:

Det uppstod en lucka i Västerviks FF:s forwardsuppsättning när nyförvärvet Joakim Storm valde att gå tillbaka till Vimmerby IF. 

Nu har VFF fyllt igen luckan i anfallsbesättningen. Andreas Andersson i VFF:s sportgrupp berättar att de har gjort klart med den reslige anfallaren Hjalmar Grahn. 

– Han spelar i VFF 2021. Han har varit borta ett tag, pluggat i Uppsala och flyttat hem till Västervik igen, säger Andreas Andersson.  

"Betyder jättemycket"

Grahn spelade med VFF i elitfyran och division 4 mellan 2012 och 2017 och gjorde en kortare sejour med tre matcher under säsongen 2019 då laget gick upp från division 4 till division 3. Han flyttade till Uppsala för studier hösten 2017 och har spelat sporadiskt med en klubb i Uppsala. 

Vad betyder det att han återvänder till VFF?

– Det betyder jättemycket. Eftersom vi tappade Joakim Storm, som gick tillbaka till Vimmerby, så har vi haft lite forwardsproblem. Hans inträde i truppen löser förhoppningsvis väldigt mycket. Han tränade i veckan och har flyttat hem för minst ett år. Han ska spela för oss under kommande säsongen så det är riktigt kul.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons: