Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Svensk speedwayförare tvingas avsluta karriären:

Smedföraren Pontus Aspgren tvingas avsluta speedwaykarriären efter en långvarig nackskada. Foto: Bildbyrån

Svensk speedwayförare tvingas avsluta karriären: "Sorg i hjärtat"

Svenska speedwayföraren Pontus Aspgren avslutar sin karriär. Nackskadan från förra året sätter stopp för den fortsatta karriären på speedwaycykeln.
”Det är med stor sorg i hjärtat som jag behöver skriva detta”, skriver han i ett inlägg på sina sociala medier. 

Annons:

Pontus Aspgren har varit en viktig bricka i Smedernas lag i flera säsonger. Sedan förra våren har den 32-årige speedwayföraren dragits med en nackskada som har hållit honom borta från ovalen. Han har kämpat för att ta sig tillbaka, men han tvingas nu inse att det inte är möjligt. 

”Efter flertalet tuffa krascher under åren där min nacke tagit för mycket stryk måste jag tyvärr avsluta min speedwaykarriär. Jag har kört hård rehab i snart ett år och gjort allt jag kan för att komma tillbaka till denna säsong. Efter att ha tränat på speedwaybanan de senaste dagarna så måste jag lyssna på kroppen och inse att den inte håller en säsong till”, skriver Pontus Aspgren i ett inlägg på sina sociala medier. 

Han tackar familj, sponsorer, mekaniker, vänner och supportrar för att de har stöttat honom under resans gång. 

”Jag är evigt tacksam för att ni har hjälpt mig på min väg och att följa min dröm som liten pojk att bli speedwayproffs. En dröm jag levt sedan jag tog studenten för 13 år sedan. Tyvärr tar min dröm slut nu men jag hoppas kunna vara en del av speedwayen på ett eller annat sätt framöver”, skriver han. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: