Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Gamleby åker ur Allsvenskan – ”De var bättre”

Jacob Carlssons Gamleby får börja om i division ett. Foto: Arkivbild

Gamleby åker ur Allsvenskan – ”De var bättre”

Team Gamleby är inte längre ett allsvenskt lag. Idag föll man en rafflande match mot Fyrishof. Första matchen slutade 12-8 till Fyrishof och den andra 10-10.
– Det kanske inte är mer än rätt att vi åker ur, säger Jacob Carlsson.

Annons:

Fyrishof gjorde en kanoninsats med klubbrekord i första matchen.

– Vi gjorde vad vi kunde och de var bättre än oss. De kom med en busslast och det var en rolig match. De slog klubbrekord första matchen och typ 150 poäng sämre matchen efter, de gör det jättebra för att vara dem.

"Vi är där, men ändå inte"

Gamleby var nära hela tiden, men räckte inte till riktigt.

– Det var ungefär som säsongen har varit, vi tappar 15-20 poäng i banpoängen hela tiden. Vi är där, men ändå inte, säger Jacob Carlsson som förstås var besviken över uttåget:

– Det kanske inte är mer än rätt att vi åker ur. Det känns surt, men vi behöver kanske ta en nystart och börja om lite. Det har varit lite rundgång i klubben så vi behöver börja om och det kan bli en häftig serie i ettan framöver.  

Poängen i första matchen: Henrik Ilhammar 880, Jacob Carlsson 847, Loke Söderström 838, Stefan Hammerman 830, Gottfrid Wilensjö 807, Jesper Brüggemann 801, Marcus Hammerman 780, Axel Wilensjö 724.

Poängen i andra matchen: Henrik Ilhammar 915, Gottfrid Wilensjö 904, Jacob Carlsson 891, Jesper Brüggemann 850, Loke Söderström 836, Marcus Hammerman 750, Axel Wilensjö 676 (tre serier), Stefan Hammerman 537 (tre serier), Mathias Fransson 303 (två serier).

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: