Antvarden utan poäng i svår bortamatch:

Antvarden utan poäng i svår bortamatch: "Vi gick för det"

IBF Antvarden fick åka hem från den svåra bortamatchen mot Linghems SK utan poäng.

– Vi är jättenöjda med prestationen, säger tränaren Magnus Larsson efter 5-4-torsken.

Linghem, som i och med segern tog över serieledningen i division 3, gjorde matchens första mål efter knappt åtta minuters spel. Därefter klev firma Max Johansson/Peter Hirschamn in i handlingen. Två gånger om hittade Hirschman fram till Johansson som nätade dubbelt. Därmed var bortalaget i ledningen med 2-1 efter den första perioden.

Under den första halvan av andra perioden såg Linghem till att vända på steken via dubbla mål. Med fem minuter kvar av perioden klev Max Johansson och Peter Hirschman fram igen när Hirschman fick fram bollen till Johansson och 3-3 var ett faktum.

Tryckte på för kvittering

Skulle Antvarden kunna stå för en miniskräll? Nej, så blev det inte. Istället kopplade Linghem tidigt greppet i den tredje perioden när man gjorde 4-3 och fyllde på med 5-3 efter sex och en halv minut. Antvarden gav dock inte slaget förlorat utan fick till en reducering genom Melvin Ekberg. Då återstod det nästan fem minuter av den tredje perioden. Närmare än så kom dock inte gästerna och det blev därmed en sur uddamålsförlust.

–  Vi gick för det på slutet och hade flera bra lägen att kvittera. Sett till matchen som helhet är vi väldigt nöjda. Vi bjöd verkligen upp till motstånd. Alla spelade på sitt ytterstas hela laget får plus för insatsen, säger Magnus Larsson.

Antvardens poänggörare: Max Johansson 3+0, Melvin Ekberg 1+0, Peter Hirschman 0+3, Philip Hirschman 0+1.