Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Antvarden vann lekande lätt – Hirschman åttamålsskytt i krossen

Foto: Bildbyrån

Antvarden vann lekande lätt – Hirschman åttamålsskytt i krossen

Det var spel mot ett mål i nästan 60 minuter. IBF Antvarden körde över Linköpings IBS:s U-lag med 20–1 på fredagskvällen. 

Annons:

Antvarden bjöd under fredagen på en kross och ett målfyrverkeri i hemmamatchen mot Linköpings IBS:s U-lag i division 3. Segersiffrorna skrevs till förkrossande 20–1 (6–0, 9–1, 5–0). 

– Vi gör det vi ska och märker tidigt att det är stor klasskillnad mellan lagen. Vi är mycket spelskickligare och rappare samtidigt som de inte kom hit med ordinarie lag eftersom deras division 2-lag också spelade i kväll. Det var inte mycket till motstånd och vi märkte tidigt åt vilket håll det var på väg, säger Magnus Larsson.

Antvarden gjorde precis vad de ville på planen, hade ett stort spel- och chansövertag och behövde inte anstränga sig för segern. 

– Vi fick möjlighet att träna på det vi vill bli bättre på. Det handlar om presspelet, att kunna föra en match och röra oss bra när vi har boll. Vi rullade på hela truppen från femte minuten i andra perioden och framåt, säger Magnus Larsson. 

Åtta mål från Hirschmans klubba

Rutinerade forwarden Peter Hirschman hade en lyckad kväll och svarade för åtta mål. 

– Det är imponerande. Han är effektiv och har bra procent på sina målchanser. Jag tycker samtidigt att Peter har gjort bättre matcher den här säsongen, säger Larsson. 

Övriga målgörare var Tommy Nilsson fyra, Samuel Johansson tre, Max Johansson två, Philip Hirschman ett och Kevin Svensson ett. 

Antvarden ligger trea i tabellen och har tio respektive elva poäng upp till de två främsta lagen i serien. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: