Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Delad pott i kommunderbyt – Gunnebo tappade 2–0-ledning

Det blev delad pott när Gunnebo IF och Ankarsrums IS drabbade samman i premiäromgången av Toyata Cup. Gunnebo tappade sin 2–0-ledning till 2–2 efter paus.

Annons:

Trots att det var Gunnebos första match för säsongen såg nye tränaren Markus Harrysson en hel del positiva bitar. 

– Visst syntes det på spelet att det var vår första match på stor plan. Vi spelade riktigt bra vissa stunder och sämre med en del slarv andra stunder. Överlag är både jag och Peter (Lönnblom) nöjda med insatsen, sen är det inte kul att inte vinna när man leder med 2–0, säger Markus Harrysson. 

Stark upphämtning av Ankarsrum

Jesper Malm nickade in Håkan Karlssons inlägg fram till 1–0 och Peter Lönnblom lyckades peta in 2–0 efter en tilltrasslad situation i straffområdet. 

I andra halvlek gjorde Ankarsrum en stark comeback och hämtade upp till 2–2 efter mål av Daniel Troka och Jesper Carlsson. 

– Andra halvlek gör vi ruskigt bra och ligger helt rätt i våra positioner, det var så gott som klockrent. Alla spelare ska ha beröm för andra halvlek. Det var lite sämre i första halvlek men vi gjorde det inte dåligt, säger Ankarsrums tränare Johan Aronsson.

Bäst i Gunnebo var målvakten Aleksandar Vujaklija, vänsterbacken Dennis Ockhammar och Simon Walett, nyförvärvet från just Ankarsrum. Alla fick beröm i Ankarsrum.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: