Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Lokala klubbarnas konkurrent värvar skicklig spelare:

Filip Jägerbrink, här i närkamp med AIK:s Henok Goitom, lämmar Oskarshamns AIK för att spela med Timmernabben i division 5. Foto: Bildbyrån

Lokala klubbarnas konkurrent värvar skicklig spelare: "Tänker bara spela"

Timmernabbens IF, trolig motståndare till de lokala division 5-lagen, värvar division 1-lagets nyckelspelare Filip Jägerbrink till kommande säsong. 

Annons:

Timmernabbens IF slutade i mitten av division 5-tabellen förra säsongen och förstärker truppen med en riktig spetsvärvning. Filip Jägerbrink tar flera steg ner i seriesystemet då den 33-årige mittfältaren lämnar Oskarshamns AIK i division 1 för att spela med Timmernabbens IF i division 5. 

”Jag bor här och ”Nabben” frågade. Det passar bra, jag kan ta cykeln ner och spela lite. Det är inte i någon stor utsträckning det här, jag har inget ansvar och tänker bara spela. Prio ett är att hålla i gång”, säger Filip Jägerbrink till Oskarshamns-Tidningen som var först med att rapportera om nyheten. 

Att en så pass duktig och erfaren spelare spelar i division 5 nästa säsong lär sätta skräck bland de lokala division 5-klubbarna. Mycket talar för att Timmernabben kommer möta flera av traktens lag i division 5. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: