Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
  • Företaget växer med nytt kontor i centrum

    Johan Pettersson, Chef Finans och hållbarhet, Carl Williamsson från Solhemsgruppen som säljer fastigheten, och Peter Lindvall, vd på LF Kalmar. Foto: Pressbild

  • Företaget växer med nytt kontor i centrum

    Foto: Pressbild

Företaget växer med nytt kontor i centrum

LF Kalmar växer, och behöver nya lokaler. Nu står det klart att flyttlasset kommer gå till Kvarngatan 5. 

Annons:

- Vi har varit etablerade i Västervik i många år men har under de senaste åren, där vi vuxit kraftigt, inte haft riktigt ändamålsenliga lokaler för vår fortsatta utveckling och expansion. Därför känns det bra att vi gått i mål med förvärvet av nytt kontor och ser fram emot att ta ännu mer plats i Västervik säger Peter Lindvall, VD för LF Kalmar, i ett pressmeddelande. 

Under måndagen meddelade LF Kalmar, som är ett bank- och försäkringsbolag, att ett köpekontrakt nu är undertecknat. Flyttlasset, som planeras gå 2026, kommer att gå till Kvarngatan 5. 

I pressmeddelandet skriver LF Kalmar att den förvärvade fastigheten kommer genomgå både invändig och utvändig ombyggnation för att tillgodose företagets behov. Efter ombyggnationen är målet att fastigheten ska miljöcertifieras och uppnå krav på låg energianvändning, goda material val, och god innemiljö gällande bland annat ljud och luftkvalité. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Martina Gradian

martina.gradian@dagensvastervik.se

0767817450

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons: