Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Micke efter förlusten:

Foto: Ossian Mathiasson

Micke efter förlusten: "Korkade utvisningar av oss"

7-2 i baken går så klart aldrig att prata bort. Men det här var en märklig match.
– Jag kan bara hålla med. Korkade utvisningar av oss och lite medstuds för Västerås. Då blir det så här, säger Västerviks tränare Mikael Johansson.

Annons:

Västerviks IK fick sämsta tänkbara start på matchen i Västerås. Redan efter fem minuter ledde hemmalaget det hockeyallsvenska mötet med 2-0.

– Vi började riktigt illa, men sedan tycker jag vi äter oss in i matchen, säger VIK:s assisterande tränare Mikael Jonasson.

"Klantigt av oss" 

Och det är bara att hålla med. Att laget låg under med 4-1 efter halv matchen var märkligt. Att laget bara mäktade med att reducera till 4-2 innan mittperiodens slut obegripligt.

– Lite klantigt av oss, men också oförmåga att göra mål. Jag vet inte hur det gick till, men det studsade på byxor, ramlade ner puckar bakom deras målvakt och ibland tror jag inte att han visste var han hade dem, säger Johansson.

"Alldeles för många utvisningar" 

I den tredje perioden var det däremot inte mycket snack om saken. Slarv i egen zon och utvisningar gjorde att siffrorna skrevs till 7-2.

– Sju mål är för mycket, och det är inte bra att det rinner iväg. Vi tar alldeles för många utvisningar, men det här var inte som en 7-2-match, menar Mikael Johansson.

De viktiga matcherna fortsätter, och på fredag väntar Almtuna hemma.

– Vi kan inte kolla i tabellen, utan måste fokusera på vår insats. Det enda vi gör nu är att ladda inför den.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: