Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Lämnade VIK för en vecka sedan – klar för konkurrenten

Marcus Davidssson är klar för Södertälje SK. Foto: Arkivbild

Lämnade VIK för en vecka sedan – klar för konkurrenten

Marcus Davidsson gjorde inget större avtryck i Västerviks IK och fick nyligen lämna klubben. Nu är forwarden klar för seriekonkurrenten Södertälje SK.

Annons:

Marcus Davidsson hade några starka säsonger med Djurgården i SHL där han producerade stadigt med poäng innan han flyttade till Växjö inför förra säsongen.

Succén uteblev och Marcus Davidsson, som inledde årets säsong med tolv matcher för Växjö i SHL, lämnade något överraskande för spel i Västerviks IK i november. Han spelade 23 matcher och noterades för fem ynka poäng. 

"En etablerad spelare"

För en vecka sedan kom parterna överens om att bryta kontraktet med omedelbar verkan. Han flyttade hem till Stockholm och har nu skrivit på för VIK:s konkurrent Södertälje SK.

"Jättekul att vi fått hit Marcus, jag har varit intresserad av honom under hela säsongen egentligen. Han fick han möjlighet att spela med sin bror och Fjällby i Västervik under hösten och det förstår jag att han ville men nu passade det bra för honom att komma hit och spela. Det är en etablerad spelare trots att han är så ung. Han har väldigt mycket hockey i sig och för mig så är han en stöttespelare i varje allsvenskt lag. Känns jättebra att få in honom", säger SSK:s sportchef Mikael Samuelsson till klubbens hemsida. 

Marcus Davidsson kommer lira med nummer 10 och finns med när SSK möter Mora i Dalarna både tisdag och onsdag.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons: