Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
H/T tappade 2-0 till förlust: ”Bensinen har tagit slut”

Jimmy Svensson konstaterar att H/T är i sin kanske sämsta form för säsongen. Arkivfoto

H/T tappade 2-0 till förlust: ”Bensinen har tagit slut”

Hjorted/Totebo åkte idag på sin andra raka förlust i kvalet till division fyra.
– Tyvärr är vi just nu i vår sämsta period på hela säsongen, säger tränaren Jimmy Svensson efter att hans lag tappat en 2-0-ledning till förlust med 3-2.

Annons:

I den första kvalmatchen spelade Hjorted/Totebo 1-1 borta mot IFK Oskarshamn. När Borgholm idag kom på besök blev det förlust med 3-2. Detta trots att H/T fick en drömstart på matchen med ett 1-0-mål av Tom Nilsson efter tio minuters spel.

– Första 25 minuterna var bra. Vi tog ledningen och spelade bra fotboll. Sen vet jag inte. Från slutet av serien har vi känts lite mer ängsliga när det går emot oss lite och då har vi svårt att vända tillbaka det. Jag vet inte om det har med ork att göra, vi har haft väldigt mycket sjukdomar och skador och känns lite urholkade, tyvärr, säger Jimmy Svensson.

Målvaktstavla

Trots det kunde Mehmet Ali Tekbas utöka till 2-0 i slutminuterna av den första halvleken. 

– Det var en frispark som seglade in efter en riktig målvaktstavla. Sen reducerade Borgholm till 2-1 med ett nickmål precis innan domaren blåste för halvtid. Hade vi fått med oss 2-0 in i den andra halvleken kanske det hade varit lite annorlunda. Samtidigt var vi rejält nedtryckta i det läget och 2-1-målet var inte ologiskt på något sätt.

Fem minuter in i den andra halvleken kvitterade gästerna till 2-2 och med kvarten kvar att spela kom också 3-2-målet.

– Borgholm var bättre än oss idag, inget snack om den saken. Vi försökte och kämpade, men jag vet inte. Även om det målmässigt var tajt in i slutet förmådde vi inte riktigt att skapa någon slutforcering. Det känns lite som att bensinen har tagit slut, säger Jimmy Svensson.

Kan inte nå förstaplatsen

H/T-tränaren lyfte inte fram någon spelare.

– Det är svårt när jag tycker att vi gjorde en dålig match. Då spelar det inte så stor roll. Många kämpade, slet och försökte, men vi fick inte till det.

Efter en poäng på två matcher har inte Hjorted/Totebo längre någon möjlighet att vinna kvalgruppen, som toppas av just Borgholm på maximala sex inspelade poäng.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: