Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tjust luftade truppen – tappade gruppsegern till SVIF

Niclas Andersson, numera tränare för Tjust, fick se sitt lag förlora cupmatchen mot Horn/Hycklinge. Foto: Arkivbild

Tjust luftade truppen – tappade gruppsegern till SVIF

Tjust IF FF luftade truppen ordentligt mot division 6-laget Horn/Hycklinge IF. Det gjorde att man tappade gruppsegern till Södra Vi IF.
– Vi går inte in stenhårt för cupen, säger Tjusts tränare Niclas Andersson.

Annons:

Tjust IF FF hade gruppsegern i Toyota Cup i sin hand och det enda som krävdes var en poäng mot division 6-laget Horn/Hycklinge IF. 

– Vi luftade mycket folk och en del ungdomar fick chansen. Vissa tog den och vissa inte. Vi går inte in stenhårt för cupen, så det här var ett ypperligt tillfälle för det. Men jag hade inte tänkt mig en förlust. Jag fick vissa svar om vilka som håller och vilka som inte gör det, säger Niclas Andersson, tränare i Tjust. 

Horn/Hycklinge gick fram till 2-0 efter mål av Edvin Andersson och Oliver Eriksson. Tjust reducerade genom Isak Stenbeck, men lyckades aldrig kvittera. Det gjorde att Södra Vi IF vann gruppen och säkrade vidare avancemang. Det kan dock bli fortsatt spel även för Tjust.

– Vi kanske underskattade Horn/Hycklinge lite, både jag och spelarna. De var tuffa och gick in i duellerna och vi kom inte riktigt till några heta chanser. Vi hade mycket boll men det var en chansfattig match. Det var nog inget skoj att kolla på. Vi släppte in två billiga mål också. 

Ingen förtjänade beröm i Tjust efter den bleka insatsen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: