Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Västerviksklubbar får nästan en halv miljon kronor i utdelning

Västerviks FF är Kalmar läns tredje bästa förening på att sälja Folkspels produkter och får 275 000 kronor i utdelning. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

Västerviksklubbar får nästan en halv miljon kronor i utdelning

Västerviks FF och Västerviks IK får tillsammans 466 000 kronor i utdelning av Folkspel för sin försäljning av Bingolotter och Sverigelotter under året.

Annons:

Föreningarna i Kalmar län får dela på 7 330 000 kronor och den bästa försäljningen i Kalmar län står Lindsdals IF för med 450 000 kronor i utdelning. Västerviks FF är trea och Västerviks IK femma på listan över de tio föreningarna i länet som har fått störst utdelning från försäljningen av Folkspels produkter. VFF får 275 000 kronor och VIK 191 000 kronor.

”Vi hoppas och tror att överskottet vi delar ut ska ge klubbar och organisationer växtkraft och att det helt enkelt bidrar till ett bättre Sverige”, säger Hans Sahlin, vd för Folkspel, i ett pressmeddelande. 

Föreningslivets eget spelbolag, Folkspel, delar i år ut 189 miljoner kronor till drygt 8 000 föreningar runt om i Sverige, som har sålt Bingolotter, Sverigelotten och andra produkter.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: