Annons:

Sök

Annons:

Det lokala företaget Inzile får en mångmiljonorder på batterisystem till Karibien. Foto: Pressbild

Lokalt företag får mångmiljonorder på batterisystem till Karibien

Västerviksföretaget Inzile, som är börsnoterat, har fått en order värd 22 miljoner kronor. Företaget ska leverera batterisystem till Karibien.

Annons:

Västerviksföretaget Inzile har fått en order värd 22 miljoner kronor från det spanska hotell- och resortföretaget Pinero Group. Ordern går ut på att Inzile ska leverera batterisystem. Systemen ska levereras under det fjärde kvartalet 2021 och första kvartalet 2022 till Pineros dotterbolag Turiscar i Karibien. 

– Vi är mycket nöjda med att komma in på nya spännande utomeuropeiska marknader genom vårt samarbete med Pinero och deras dotterbolag Turiscar säger Klas Åhgren, tillförordnad vd för Inzile.

Pinero är etablerat inom sektorerna hotell och resort, fastigheter och byggindustri. Pinero har mer än 14 000 hotellrum i Dominikanska Republiken, Mexiko, Jamaica och Spanien. 

– Vi är glada att svenska Inzile kommer att förse oss med den senaste tekniken inom batterisystem för vår nuvarande transportflotta vid våra hotell & resorts i Karibien, kommenterar Ricardo Moreno, vd för Turiscar.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: