Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Westervikspartiets årsmöte

Jonas Jalkteg valdes om till ordförande för Westervikspartiet.

Westervikspartiets årsmöte

Den 29 februari så hade Westerwikspartiet årsmöte i Folkets Hus Gunnebo. Jonas Jalkteg partiordförande blev omvald. Övriga i styrelsen som blev omvalda var Kenneth Lind och Tobias Ahlstedt. Övriga i styrelsen är Jenny Broholm, Margareta Eriksdotter, Kajsa Borg, Lennart Engren och Kenneth Andersson som alla har olika uppdrag. 

Annons:

Westerwikspartiets ordförande är hoppfull för framtiden och tror att partiet kommer att göra ett bra resultat i valet 2022 då han hoppas att det blir ett val med mera fokus på kommunalvalen. Det viktigaste är att ha en dialog med medborgarna. Detta är ju otroligt viktigt när man som politiker har fått deras förtroende. Partiet får hela tiden nya medlemmar, vilket är bra för framtiden. 

Jonas Jalkteg har ju sedan flera år ett styrelseuppdrag i Lokala Partiers Nätverk (www.lokalapartier.se) som i år kommer att ha sin årskongress i Lund den 14-15 mars. 

På kongressen kommer drygt 20 lokala partier att träffas och dela med sig av sina framgångar, bl a FörNyaLund och Demokraterna från Göteborg.

Jonas Jalkteg
ordförande i Westervikspartiet

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: