Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
”Drömmen om sommaren”

Västervik Framåt lanserar nu filmen "Drömmen om sommaren".

”Drömmen om sommaren”

Västervik Framåt lanserar filmen ”Drömmen om sommaren” på Youtube och Facebook. Besöksnäringen är hårt drabbad just nu när människor uppmanas att stanna hemma. Ingen vet hur lång tid det kan ta innan kampen mot Cocid-19 är avslutad.

 

-  Men vi kan alltid drömma, säger Niklas Lind, Marknadschef på Västervik Framåt.

  

Annons:

Covid-19 har svepts över hela besöksnäringssverige som en förlamande filt. Regeringen har precis presenterat ytterligare restriktioner för det inhemska resandet. I ett försök att ändå hålla hoppet om en semestersommar så lanserar nu Västervik Framåt filmen – ”Drömmen om sommaren”.

Sverige är just nu i ett accelererande Covid-19, därmed också besöksnäringen. Hotell, restauranger och evenemang får dagligen avbokningar och lider ekonomiskt av ett alltmer glesnande kundutbud. Riksdag och regering, myndigheter, kommuner, näringsliv och medborgare gör alla allt för att ta sig igenom det här. Även att det är svårt att se hur sommarens möjlighet till resande och semesterupplevelser kommer att se ut, om det ens är möjligt, så vill ändå Västervik Framåt med filmen ”Drömmen om sommaren” ingjuta hopp.

- Covid-19 har ju förändrat allt för alla. Västervik Framåt följer besöksnäringen på nära håll och ser oron och allt slit som de lägger ner. Vi ser hur de sätter hopp till och drömmer om sommaren. Och det tror vi även att många svenskar generellt gör. Vi vet inte vad Covid-19 gör med sommaren, hur begränsade vi är, men vi kan alltid drömma, säger Niklas Lind, marknadschef på Västervik Framåt.

Filmen är producerad av Västervik Framåt i samarbete med Denhef Digital.

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: