Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Kraftig ökning för Dagens Västervik – ”Vi blir större och större”

Nyhetssajten Dagens Västervik har växt markant under den senaste tiden. Foto: Roger Carlsson

Kraftig ökning för Dagens Västervik – ”Vi blir större och större”

Dagens Västervik har ökat besökssiffrorna markant under den senaste tiden. Den nystartade tidningen har nu cirka 90 000 visningar per vecka.
– Det är mycket glädjande att utvecklingen går åt rätt håll och att vi blir stabila på en högre nivå, säger ansvarig utgivare Jakob Karlsson.

Annons:

Dagens Västervik, som drivs av företagen Dagens Vimmerby och Mediapartner, startades i slutet av augusti 2018. På senare tid har besökssiffrorna på sajten och i appen ökat markant.

Första fyra veckorna snittade sajten 47 000 visningar. De senaste fyra veckorna är samma siffra 91 000. Appen finns nu hos 2 200 användare.

– Vi är mycket glada för att fler och fler Västerviksbor hittar till oss och tror på en stark utveckling under 2019. Våra artiklar får mer och mer spridning och vi är tacksamma för att fler följer oss på daglig basis och för alla tips vi får in, säger Jakob Karlsson. 

"Kommer bli bättre och bättre"

Jämfört med systersajten Dagens Vimmerby, som har 300 000 visningar och som följs av 7 600 appanvändare, finns det fortfarande stor potential för Dagens Västervik.

– Vi jobbar på exakt samma sätt med Dagens Västervik som Dagens Vimmerby och vet att det kommer ge resultat på sikt. Vi vill ge invånarna i kommunen så mycket information så fort som möjligt. Vi är fortfarande i en etableringsfas i Västervik och känner att vi bara kommer att bli bättre och bättre på alla fronter.

Allt innehåll på Dagens Västervik är gratis för alla. Det är även appen som kan laddas ned från Appstore eller Google Play.

– Appen är det bästa sättet att följa allt som händer i Västervik och även den är helt gratis för alla. Vi är säkra på att ännu fler kommer hitta den framöver och tror på ett starkt 2019 för Västerviks moderna tidning.

Har du ett nyhetstips? Kontakta Anders Sjögren på anders.sjogren@dagensvastervik.se

Vill du synas på sajten? Kontakta försäljningschef Jonas Carlsson på jonas.carlsson@dagensvastervik.se.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: