Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
VIK plockar in säsongslån från IKO

Hubert Forsberg Zetterström är klar för VIK på lån. Foto: Bildbyrån

VIK plockar in säsongslån från IKO

Västerviks IK har redan värvat Viktor Kokman. Han lär hålla i förstaspaden. Nu är det klart att man lånar in Hubert Forsberg Zetterström från IK Oskarshamn.

Annons:

19-årige Hubert Forsberg Zetterström har Luleå Hockey som moderklubb, men skrev nyligen på ett tvåårsavtal med IK Oskarshamn. Den SHL-degraderade klubben ville låna målvakten till en Hockeyettan-klubb och då högg Västerviks IK.

VIK har nu skrivit ett låneavtal gällande keepern. Under den nyss avslutade säsongen hade IKO och Vimmerby Hockey ett låneavtal gällande Forsberg Zetterström, men det blev inget framträdande för honom i VH-tröjan.

– Det är en stor målvakt som är väldigt spännande och som har en väldigt fin potential. Vi hoppas han kommer att utvecklas här och bilda ett starkt målvaktspar tillsammans med Viktor Kokman. Nu är målvaktssidan komplett och vi tror vi hittat en bra mix som kommer fungera bra tillsammans, säger VIK:s sportchef Victor Öhman. 

VIK:s trupp består just nu av de två nämnda målvakterna, August Hansson, Wille Edström, George Diaco, Kalvyn Watson och Helmer Styf.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons: