Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Både Sigge och Albin bland de 20 – närmar sig TV-pucken

Albin Westerlund och Sigge Stoltz är uttagna till Aprilcupen. Foto: Privat

Både Sigge och Albin bland de 20 – närmar sig TV-pucken

Det blev ett tungt uttåg ur Hockeyallsvenskan i lördags för Västerviks IK – men återväxten är det inget fel på. Både Sigge Stoltz och Albin Westerlund har fått glädjande besked i dagarna. 

Annons:

Nyligen träffades ett 30-tal småländska spelare födda 2009 i Västervik för matcher mot Östergötland. Då var VIK:s ungdomar Sigge Stoltz och Albin Westerlund uttagna. 

Den 22 till 24 mars var fyra målvakter, tolv backar och 18 spelare uttagna till ett tredagars-läger i Gislaved. Både Sigge och Albin fanns bland dessa. 

På fredagskvällen var det en internmatch och på lördagen var det flera ispass och ett längre teoripass. Under lägrets sista dag spelades det matcher mot Västergötland. 

Det här var den sista chansen för spelarna att visa att de ska ha en plats i Smålands lag i Aprilcupen. Till den cupen plockades ett tiotal utespelare bort jämfört med lägret i Gislaved. 

Men båda VIK-spelarna tog sig vidare ännu ett steg och närmar sig nu TV-pucken för spelare födda 2009, som spelas mellan 31 oktober och 3 november.

HÄR kan du läsa vårt tidigare reportage om de två.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: