Sök

Annons:

VIK:s tränare Martin Gudmundsson är nöjd med lagets försäsong. Foto: Bildbyrån

Inför genrepet – så sammanfattar tränaren VIK:s försäsong

Under onsdagen är det dags för Västerviks IK:s sista träningsmatch genrep mot Nybro Vikings IF. Lagets huvudtränare Martin Gudmundsson ser fram emot uppgiften, och sammanfattar VIK:s försäsong.

Annons:

Fyra segrar och tre förluster. Så ser Västerviks IK:s facit ut inför genrepet mot Nybro. Martin Gudmundsson vill gärna avsluta försäsongen med en seger.

 – Blir en liten utmaning, då vi möter ett lag under oss. Gäller att vi kan spela med samma fokus och smartness som tidigare. Gör vi rätt saker imorgon, kommer det att bära frukt, säger Martin.

“Bra lag med bra fart”

Motståndarna Nybro som till vardags spelar i Hockeyettan, där man på förhand, kommer vara ett väntat topplag.

– Bra lag med bra fart. De ser solida ut och det kommer bli en bra match. Vi måste vara påslagna.

“Positiv överraskning”

När Martin Gudmundsson sammanfattar försäsongen, ger han den godkänt och tycker att samarbetet med assisterande tränaren, Niklas Czarnecki, har funkat väldigt bra.

– Vi har haft en bra försäsong. Den har varit lite upp och ner, men det brukar vara så. Vi har förberett laget på ett bra sätt jag och Niklas. Gjort de saker vi kom överens om och killarna är nöjda med upplägget.

Vilka har stuckit ut på försäsongen?

–  Myles Powell, Marcus Westfält, William Wiå och Johannes Johannesen. Johannesen har varit en positiv överraskning för oss.

 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons: