Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Spännande yttermittfältare klar för Tjust: ”Riktigt vass”

Svärtinges duktiga mittfältare Inez Werner är klar för Tjust IF FF. Foto: Stefan Härnström

Spännande yttermittfältare klar för Tjust: ”Riktigt vass”

Tjust IF FF har landat ytterligare en värvning inför nykomlingssäsongen i division 1. Inez Werner ansluter från gångna säsongens seriekonkurrent Svärtinge SK. 

Annons:

Pierre Tegenstam, ny i rollen som sportsligt ansvarig för damverksamheten i Tjust IF FF, informerar om att Svärtinge SK-spelaren Inez Werner väljer Tjust i konkurrens med flera andra klubbar. 13 mål gjorde hon på 16 matcher i division 2 under den gångna säsongen. 

– Hon bestämde sig i går och ville gärna prata med sin tränare innan vi gick ut nyheten. Hon är så snabb så det är löjligt. Hon gjorde tre mål i testmatchen. Hon spelar antingen högerytter eller vänsterytter och är riktigt vass, säger Pierre Tegenstam.  

Svärtinges målvakt som Tjust visade intresse för har tackat nej. 

– Hon har sagt att det inte riktigt passar att pendla till Gamleby och Loftahammar, säger Pierre Tegenstam.  

Tittar på forward från Helsingborg

Vimmerby IF:s målfarliga anfallare Nathalie Johansson har också tackat nej och gett klartecken för fortsatt spel i division 2-klubben. 

– Jag förstår henne. Hon bor i Hultsfred och ska hon åka till Gamleby och Loftahammar för att träna så är det långt. Sedan vill hon stanna i Vimmerby också så det var inget mer med det. Hon skrev bara att hon stannar i Vimmerby och jag tänker att det rör sig om de långa resorna, säger Tegenstam.  

Tjust har mer på gång för att göra sig förberedda inför division 1-säsongen. 

– Det är andra spelare som vi kommer ringa till. Vi har kontakt med förmedlare som ska hjälpa oss. Vi har en tjej från Helsingborg som vi är intresserade av. Hon har gjort 62 mål på 60 matcher i division 2. Det är ett jättebra facit, säger han.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: