Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
RIK nära att hämta upp 3-0-underläge mot Västervik

Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

RIK nära att hämta upp 3-0-underläge mot Västervik

Västerviks Damfotboll B vann dagens hemmamatch i division fyra mot Rosenfors IK. Bortalaget var nära att hämta upp ett 3-0-underläge, men föll till slut med 3-2.

– Lite bittert, men vi tar med oss den andra halvleken, säger RIK-ledaren Niklas Hägg.

Annons:

Västervik startade division fyra-matchen bäst och hade med sig en 2-0-ledning in i halvtid. I inledningen av den andra halvleken utökade hemmalaget dessutom till 3-0. Därefter visade gästande Rosenfors att man är att räkna med när Emma Adolfsson satte 3-1 med en frispark rakt upp i nättaket och Wilda Front gjorde 3-2 bara ett par minter senare. Då var det 25 minuter kvar att spela.

– Vår första halvlek var inte så bra som vi önskat, där var Västervik bättre. Till den andra halvleken ändrade vi om lite och höjde oss. Efter att Emma gjort 3-1 fick vi energi och strax efter kom också 3-2. Båda lagen skapade chanser efter det och vi hade bland annat en boll som tog i insidan av stolpen, säger Niklas Hägg.

Till slut var det alltså ändå Västervik som gick segrande ur matchen.

– Vi tar med oss vår andra halvlek, den ska hela laget ha beröm för. Vi vände ju 1-4 mot Smedby för ett tag sedan och sa i paus att det inte var ett omöjligt läge. Sett över hela matchen tycker jag att det var ganska jämnt, men Västervik var lite hetare i första så det var väl okej att de vann. Västervik är ett bra spelande lag, de är skolade och duktiga.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: