Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Janne Näsström utlovar årets största evenemang i Västervik

Janne Näsström utlovar en riktig "Trollerisommar i Västervik"

Janne Näsström utlovar årets största evenemang i Västervik

I veckan presenterade regeringen, Visita samt Hotell -och restaurangfacken, riktlinjer för besöksnäringen.


- Jag har inväntat de riktlinjerna och beskedet gör att jag kommer att genomföra denna märkliga sommars största evenemang i Västervik, säger Janne Näsström.

Annons:

Det är trolleriföreställningar som Janne Näsström kommer att genomföra i sommar.

– Tanken var att jag skulle ha spelat samma föreställning som hag turnerade med i vintras. Men den fungerar inte med dagens begränsning till 50 deltagare och krav på distansering. Halva föreställningen var med publik på scen och undertecknad ute bland publiken. Därför har jag skrivit en ny och pandemianpassad, som jag just nu håller på att träna in, säger Janne Näsström.

Åtgärderna är följande: Många föreställningar med max 49 åskådare åt gånger. 19 föreställningar är planerade, med premiär onsdagen 8 juli. Om efterfrågan finns, så lägger jag in fler, säger Näsström. 

– Inga biljetter säljs på plats, bara förköp på nätet och turistbyrån. Tältet kommer bara att ha vägg bakom scenen. I övrigt blir det en utescen under tak. Normalt tar tältet 150 åskådare med marginal, så med 49 blir det inga problem att hålla avstånden, säger Janne Näsström.  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: