Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
MAN OCH KVINNA BEGÄRS HÄKTADE FÖR GROVT BROTT

Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

MAN OCH KVINNA BEGÄRS HÄKTADE FÖR GROVT BROTT

En kvinna och en man i 25-årsåldern, skrivna på olika adresser i kommunen, har begärts häktade för grovt narkotikabrott. 

Annons:

De två personerna greps sent på kvällen i tisdags. Det var vid 22.25-tiden som polisen grep båda två och de anhölls sedan av åklagare någon timme in på onsdagsdygnet.

Mannen och kvinnan är nu misstänkta för grovt narkotikabrott och det ska ha begåtts på en adress i Västervik bara minuter innan gripandet. Det ska ha rört sig om en knarkgömma som de båda vittjade framför ögonen på polisen.

Åklagaren Magnus Ling begärde duon häktade under torsdagseftermiddagen och häktningsförhandling väntas ske under fredagen. Exakt när är ännu något oklart. 

Åklagaren vill häkta de båda då det finns risk att de försöker undanröja bevis eller på annat sätt försvårar utredningen. Därtill är minimistraffet 18 månaders fängelse och det är inte heller uppenbart att skäl till häktning saknas. 

Åklagaren vill häkta båda personerna med restriktioner. 

– Det stämmer att jag begärt två personer häktade för grovt narkotikabrott i Västervik den 15 oktober. Jag har inga fler kommentarer än så, säger åklagaren Magnus Ling.

Är de två ett par?

– Jag kan inte kommentera något mer kring ärendet nu. 

HÄR kan du läsa mer om den knarkgömma polisen uppdagade. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: