Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
KNARKGÖMMA HITTAD I CENTRALA VÄSTERVIK – TVÅ ANHÅLLNA

Foto: Genrebild

KNARKGÖMMA HITTAD I CENTRALA VÄSTERVIK – TVÅ ANHÅLLNA

Mitt framför ögonen på polisens spanare började två personer vittja en knarkgömma utomhus i centrala Västervik. De båda sitter nu anhållna.

Annons:

Det var vid 22-tiden på tisdagskvällen som polisen gjorde tillslaget. Man hade spanat på två personer, en man och en kvinna i 25-årsåldern hemmahörande i Västervik, en tid och mitt framför ögonen på poliserna började de vittja en knarkgömma. Gömman var belägen utomhus i ett skogsparti i de centrala delarna av staden.

– De båda greps på platsen och har suttit anhållna sedan dess. Det kommer att komma en häktningsframställan åtminstone mot mannen. Hur det blir med kvinnan är ännu lite oklart, säger Ulf Gollungberg vid polisen.

Polisen förtegen

Ärendet utreds som grovt narkotikabrott, men Gollungberg är återhållsam med detaljer kring knarkgömman och vill varken säga vilken sorts narkotika det handlar om, hur stort fyndet var eller hur polisen kom de båda misstänkta på spåren.

– Nej, jag kan inte säga så mycket mer om det. Det kan finnas anledning att höra fler personer i ärendet, och då vill vi inte att för mycket information kommer ut, berättar han.

Prover togs på mannen och kvinnan och de misstänks även för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: