Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Anmälningarna om krossade rutor fortsätter:

Skadegörelsen mot bilar i Västervik bara fortsätter. Foto: Privat

Anmälningarna om krossade rutor fortsätter: "Vill att det ska ta slut"

Under början av veckan har polisen fått ännu fler anmälningar om krossade rutor på bilar. Den senaste tiden har omfattningen varit enorm.
– Målsättningen är att det ska ta slut givetvis, säger Ulf Gollungberg vid polisen. 

Annons:

Flera gånger har vår tidning rapporterat om att ett flertal bilar fått stenar kastade genom rutorna. Det rör sig om ett stort antal bilägare som fått se sina ägodelar vandaliserade.

På onsdagen hade polisen fått in ett flertal anmälningar från Stora Trädgårdsgatan/Maechelsgatan, vilket vi rapporterade om redan i går. 

Polisen hörde en person i helgen, som är misstänkt för åtminstone ett antal av alla de skadegörelser som skett i Västervik på sistone. 

– Om det nu är samma person som ligger bakom, så vet vi mycket väl vem det rör sig om. Polisen har koll och gör vad man kan. Finns det någon som är mer aktiv än någon annan, så tilldrar man sig polisens intresse förstås, säger Ulf Gollungberg. vid polisen. 

Hur jobbar ni för att det ska ta slut?

– Målsättningen är att det ska ta slut förstås, det är vår förhoppning. Det är alldeles för mycket nu, det har varit enormt mycket och väldigt många drabbas av detta. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: