Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Ny anmälan mot bedragare – fick inte betalt för mynt

Foto: Bildbyrån

Ny anmälan mot bedragare – fick inte betalt för mynt

I går rapporterade vi om företaget som var i Västervik den 8 april. Då fanns det två anmälningar. Nu finns det ännu en anmälan mot företaget.

Annons:

I förra veckan skrev vår systertidning Dagens Kalmar om att ett företag från västvsverige varit på ett hotell i både Oskarshamn och Kalmar för att köpa guld och silver.

Flera personer i länet hade då anmält att de blivit lurade. Företaget, med bas i Göteborgstrakten, hade i går fått två anmälningar mot sig efter att ha varit på ett hotell i Västervik den 8 april. 

Det rörde sig om en kvinna som varit där för att sälja ett guldarmband, men inte fått sina utlovade 5 000 kronor. En annan person hade lämnat från sig ett 50-tal silvermynt och inte heller fått några pengar.

Nu har ännu en anmälan inkommit till polisen. Det rör sig om en man i 40-årsåldern som sålt sina mynt värda 2 500 kronor. 

– De tog emot mynten, men han skulle inte få betalt direkt. Han har fortfarande inte fått några pengar och en anmälan om bedrägeri är upprättad, säger Ulf Gollungberg vid polisen.

Uppmaningen från polisen är att man om man ska sälja guld eller silver alltid ta betalt omgående.

– Att tro att det ska komma pengar senare går inte, säger Ulf Gollungberg. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: