Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Kriminalvårdens trailer kommer till Västervik – stort behov av fler medarbetare

Kriminalvårdens trailer kommer till Västervik och söker nya medarbetare. Bilden är en genrebild. Foto: Bildbyrån

Kriminalvårdens trailer kommer till Västervik – stort behov av fler medarbetare

Under tisdagen och onsdagen kommer Kriminalvårdens trailer till Västervik. Samtidigt ska anstalten i Västervik byggas ut och behovet av nya medarbetare är stort.

Annons:

Anstalten i Västervik ska byggas och det leder till ett behov av fler medarbetare. Just nu söks 20 nya kriminalvårdare och en ytterligare psykolog till anstalten. 

Under tisdag och onsdag kommer Kriminalvårdens trailer till Västervik och då har man chansen att träffa myndighetens medarbetare. 

"På plats vid trailern kommer medarbetare att kunna svara på frågor om jobbet, verksamheten och visa hur en cell ser ut (vi har med oss en i trailern). Besökare kan också göra en virtuell rundvandring på en anstalt med hjälp av VR-teknik", skriver Kriminalvården i ett pressmeddelande.

I Västervik finns ett frivårdskontor utöver anstalten och båda har ett behov av att rekrytera. Det gäller både på kort och längre sikt.

 – Vi söker nya medarbetare till en myndighet som erbjuder bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter. Till anstalten söker vi just nu 20 kriminalvårdare och en psykolog. Att jobba i Kriminalvården är ett samhällsviktigt uppdrag. Vi gör samhället tryggare och ska se till att våra klienter kommer bättre ut efter straffet, och inte återfaller i brott. Och det fungerar – 70 procent av våra klienter återfaller inte i brott, säger kriminalvårdsinspektör Martina Robertsson.

På tisdag står trailern vid Ljungheden och på onsdag vid Campus Västervik.

– I höst har vi startat ett samarbete med Campus som innebär att vi genomför särskilda informationsinsatser till studenterna – ett uppskattat samarbete, säger Martina Robertsson.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons: