Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Stökigt på gymnasiefest – misstankar om sexuellt ofredande och misshandel

Foto: Genrebild

Stökigt på gymnasiefest – misstankar om sexuellt ofredande och misshandel

Det var stökigt på Palladium under en gymnasiefest i helgen. Utöver fyra anmälningar om misshandel misstänks en ung man ha ofredat två tjejer sexuellt.

Annons:

En polispatrull kallades på fredagskvällen till Palladium i Västervik.

– Det arrangerades en gymnasiefest där det var stökig och bråkigt. Flera personer var inblandade i ett bråk och det resulterade i totalt fyra upprättade anmälningar om misshandel, berättar Ulf Gollungberg vid polisen.

Dels ska det handla och en anmälan och motanmälan mellan två killar i 15-årsåldern, dels två anmälningar där de misstänkta gärningspersonerna är okända.

– Det hela ska ha börjat med ett bråk vid toaletterna. Det verkar dock bli svårt att reda ut vad var och en har gjort – det handlar om bevisproblem eftersom vittnen inte riktigt har sett vad som har hänt och att alla inblandade inte riktigt vill prata om det. Det är tveksamt om det går att gå vidare med ärendet, säger Gollungberg.

Ett ärende som man däremot kommer gå vidare med är att utreda en man i 20-årsåldern som misstänks ha ofredat två tjejer under 18 år sexuellt.

– Han ska ha tafsat på tjejerna, och tagit dem både på bröst och rumpa. Detta ska ha hänt strax efter midnatt inne på Palladium, berättar Ulf Gollungberg.

Samtliga inblandade i de båda händelserna är hemmahörande i Västerviks kommun.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: