Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Publikfavoriten klar för åttonde raka säsongen i Västervik

Bartosz Smektala förlänger sitt kontrakt med Västervik Speedway över kommande säsong. Foto: Ossian Mathiasson

Publikfavoriten klar för åttonde raka säsongen i Västervik

Bartosz Smektala har kört för Västervik Speedway sedan klubbens återkomst till högstaligan 2018. Nu är publikfavoriten klar för sin åttonde raka säsong i klubben. 

Annons:

2018 kom Bartosz Smektala, då 19 år gammal, till Västervik Speedway och har utvecklats till en publikfavorit under alla sina säsonger på Hejla Arena. Nu har 26-åringen bestämt sig för att göra ytterligare en säsong i Västervik, hans åttonde säsong i ordningen. 

"Jag är oerhört glad över att få fortsätta min resa med Västervik nästa säsong. Den kommande säsongen innebär en del betydande förändringar för mig hemma i Polen, som är nödvändiga för att jag ska kunna komma tillbaka till min toppnivå. Därför känns det extra bra att stanna i Västervik, en plats som efter alla dessa år blivit som ett andra hem för mig. Förra säsongen levde jag inte upp till förväntningarna, varken mina egna eller supportrarnas. Men mitt team och jag har en tydlig plan för hur vi ska arbeta framåt, och jag är fast besluten att återigen bli en ledande förare för Västervik. Om jag når min bästa form är jag övertygad om att vi kommer vinna den efterlängtade guldmedaljen nästa säsong", säger Bartosz Smektala i ett pressmeddelande.

 "Förbättrat sina prestationer"

Västerviks sportchef Morgan Andersson gläds över att Bartosz Smektala kör vidare i klubben.  

"Det känns fantastiskt att ha Bartosz med oss även 2025, särskilt eftersom han har varit med oss hela resan sedan återkomsten 2018. Efter alla dessa år är han inte bara otroligt omtyckt i klubben, utan även en stor publikfavorit bland våra fans. Inför nästa säsong kommer Bartosz att göra en del förändringar inom sitt team, och det är också klart att han kliver ner en division i Polen för att representera Poznan. Jag tror att detta är ett klokt drag för Bartosz efter ett par säsonger där poängskörden varit något lägre. På Hejla Arena är han utan tvekan en av de snabbaste förarna, och han har dessutom förbättrat sina prestationer på bortabanorna. Därför både tror och hoppas jag att vi kommer få ut mycket av Bartosz under säsongen 2025", säger Morgan Andersson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: