Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Efter sin bästa säsong hittills: Han förlänger kontraktet med Västervik

Mads Hansen förlänger sitt kontrakt med Västervik Speedway. Foto: Bildbyrån

Efter sin bästa säsong hittills: Han förlänger kontraktet med Västervik

I fredags förlängde Västervik Speedway med Robert Lambert. I dag kom nästa. För nu står det klart att danske Mads Hansen fortsätter i klubben.
– Vi är väldigt nöjda. Årets säsong är hans bästa så här långt, säger sportchefen Morgan Andersson.

Annons:

Danske Mads Hansen kommer från sin snittmässigt bästa säsong i Västerviksdressen. Nu står det klart att dansken förlänger kontraktet med Västervik Speedway över 2025. Det skriver klubben i ett pressmeddelande på tisdagen.

– Först och främst vill jag tacka för ännu ett fantastiskt år i Västervik. Sedan 2019 har jag haft förmånen att vara en del av det här laget, och jag är oerhört glad och stolt över att få fortsätta representera klubben, säger Mads Hansen.

Vill till final

Hansen anslöt till Västervik Speedway redan under 2019 och har sedan dess utvecklats till en viktig och stabil kugge för klubben. Under den gångna säsongen var 24-åringen en pålitlig poängplockare i Bauhausligan med ett imponerande snitt på 1,813. Hansen debuterade även i polska Ekstraliga där han gång på gång visade sin höga kapacitet, och dansken har redan nu en tydlig målsättning med sin kommande säsong i Västervik Speedway:

– Jag hoppas verkligen att vi kan ta det sista steget till final nästa säsong, och jag kommer göra allt jag kan för att vi ska lyckas. Med det fantastiska stöd vi får från våra otroliga fans är det absolut möjlig, menar Hansen.

"Väldigt nöjda"

Västerviks sportchef Morgan Andersson är givetvis glad över att Hansen har förlängt sitt kontrakt med ytterligare en säsong i klubben:

– Vi är väldigt nöjda med att vara överens om en fortsättning med Mads. Intresset var ömsesidigt och diskussionen om en förlängning blev en smidig process. Mads har varit klubben trogen under många år och har hela tiden successivt tagit stadiga kliv, säger han.

– Årets säsong är den bästa så här långt i klubben och jag tror det finns mer kvar att plocka ut. Han har också gjort sin första säsong i Polska Ekstraliga för Czestochowa med mycket bra resultat och tuff matchning som resulterat i att Mads visat en tuffare attityd på banan. Han omger sig med ett bra team och kommer alltid väl förberedd inför tävlingarna. Så jag hoppas vi har många år kvar tillsammans, säger Morgan Andersson om förlängningen.

Fakta

Västervik Speedways truppbygge 2025:

Robert Lambert - 2,368

Mads Hansen - 1,813

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: