Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Nyförvärvet efter segern: Glad som en lärka, full poäng och jättenöjd

Morgan Andersson kunde i kväll räkna in andra raka segern i Bauhausligan. Arkivbild. Foto: Bildbyrån

Nyförvärvet efter segern: Glad som en lärka, full poäng och jättenöjd

Västervik Speedways nyförvärv från England, Robert Lambert, blev publikfavorit ikväll med 14+1 poäng.
– Det var en riktigt bra premiärmatch för mig och även lagmässigt gjorde vi en mycket bra insats, sa Robert Lambert med en blombukett i händerna.

Annons:

Rospiggarna gjorde sammantaget ett blekt intryck, dels då Västervik var så pass mycket bättre och dels då flera av gästernas förare inte mäktade med. Det var i princip bara Antonio Lindbäck och Jakub Jamrog som kunde matcha Västerviksförarna till viss del.

– Vi är ett bra hemmalag och vi kommer att bli ännu bättre när vi nyaa förare har fått köra in oss. Jag gillar banan här i Västervik och det var just det som gjorde att jag skrev på för klubben.

– Vi har inlett med två segrar av två möjliga och vår målsättning är först att vinna grundserien och sedan slå oss fram till guldet i slutspelet, säger Robert Lambert.

Förutom Robert Lambert gjorde nya Max Fricke och Luke Becker fina körningar. Mads Hansen och Jacob Thorssell var som vanligt på hugget medan Anton Karlsson och Bartosz Smektala tog viktiga poäng.

Återhållsamt glad

Lagledaren Morgan Andersson var som vanligt återhållsamt glad - men nöjd.

– Grabbarna gjorde en bra insats överlag ikväll. Banan var kanske lite för snabb i början, men det klarade vi av bra.

– Jag vill inte kommentera Rospiggarnas insats men helt klart är det bra att vi har fått möta Vargarna och Rospiggarna i inledningen istället för några av de förmodade topplagen. Nu hinner de nya förarna köra in sig och vi blir mer och mer ett lag, ett kollektiv som drar åt samma håll, säger Morgan Andersson.

– Det går inte att hitta något särskilt vi kunde gjort bättre ikväll, det var en helt okej insats och som vi tar med oss.

I nästa omgång möter Västervik Smederna borta. Smederna som fick stryk borta mot Piraterna ikväll.

 Conny Blomander

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons: