Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
VIK-fostrad back byter klubb i Hockeyettan:

Johan Svensson, fostrad i Västerviks IK, lämnar Kumla till förmån för Segeltorp i Hockeyettan. Foto: Pixabay

VIK-fostrad back byter klubb i Hockeyettan: "Ser stor potential I honom"

Västerviks IK-fostrade backen Johan Svensson byter klubb ännu en gång. Denna gång går han från Kumla till Segeltorp i Hockeyettan.

Annons:

Den 20-årige backen Johan Svensson har spelat i moderklubben Västerviks IK under i stort sett hela karriären. Han står till och med noterad för sex allsvenska matcher med VIK, fem matcher 2017/18 och en match 2018/19. 

Inför säsongen 2018/19 lånades backen ut till Sävsjöklubben HA74 där det blev 30 matcher i division 2 innan säsongen avslutades med 15 matcher i division 2-klubben Hallstahammar. 

Till förra säsongen gick han till Värnamo GIK i division 2 och gjorde 20 matcher innan han tog ett steg upp i seriesystemet och kritade på för Kumla HC i Hockeyettan. 

"Ser stor potential"

På lördagen kom nyheten om att han byter klubb i Hockeyettan och går från Kumla till Segeltorp. 

”Johan är en skridskostark och rörlig back som redan hunnit känna på hetluften i Hockeyallsvenskan. Vi har förhoppningar om att han bidrar med ett stabilt tvåvägsspel och spets framåt. Grymt kul att han vill vara med på resan och utvecklas med oss, vi ser en stor potential i Johan”, säger Segeltorps assisterande tränare Jesper Eriksen till klubbens hemsida.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: