Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Avslöjandet bekräftat: VIK värvar från Hockeyallsvenskan

Hugo Styf är presenterad av Västerviks IK. Foto: Bildbyrån

Avslöjandet bekräftat: VIK värvar från Hockeyallsvenskan

Redan i början av maj kunde vår tidning avslöja att Västerviks IK gjort klart med backen Hugo Styf. Nu har klubben själva kommunicerat värvningen. 

Annons:

Det var i början av maj som vi kunde berätta att Hugo Styf kommer spela för Västerviks IK kommande säsong. Styf ansluter från hockeyallsvenska Nybro Vikings. Säsongen dessförinnan spenderade han på lån i Vita Hästen, där det blev 19 poäng på 38 matcher. 

– Hugo är en duktig spelare som vi har väldigt bra koll på, men han är inte klar för oss, kommenterade VIK:s sportchef Victor Öhman då i maj.

Men våra uppgifter var korrekta. Under fredagen meddelade VIK i sina kanaler att backen är klar för säsongen 2024/25. 

– Den här värvningen tycker jag är väldigt spännande och vi är väldigt säkra på att Hugo kommer bli en riktigt bra back på den här nivån. Hugo besitter en stor verktygslåda där jag skulle säga att han är en allround back med lite mer offensiva egenskaper, en duktig skridskoåkare som levererar pucken snabbt och som är duktig på att fälja med upp i anfallen och det är precis en sån back vi har letat efter. Det ska bli oerhört kul att få se Hugo här hos oss, säger Victor Öhman i ett pressmeddelande.

VIK har nu gjort klart med sju backar inför kommande säsong. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: