Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
VIK värvar målfarlig forward från SHL-klubbens J20-lag

Tim Almgren har testat på SHL-spel med Örebro HK. Nu är forwarden klar för Västerviks IK till kommande säsong. Foto: Bildbyrån

VIK värvar målfarlig forward från SHL-klubbens J20-lag

Västerviks IK:s lagbygge går fram i rask takt. Från SHL-klubben Örebro HK:s J20-lag plockas 19-årige forwarden Tim Almgren in. 

Annons:

Forwarden Tim Almgren är nästa spelare in i Västerviks IK:s Hockeyettan-trupp. Han kommer från Örebro HK:s J20-lag och har provat på SHL-spel och spelat i olika juniorlandslag. 

”Detta är en väldigt intressant spelare. Tim är väldigt skicklig och lurig med ett väldigt bra skott samt en duktig skridskoåkare. Det är en ung talang som kanske har stannat av lite grann i utvecklingen på grund av lite skador, men det är en kille som besitter en väldigt stor potential. I en bra omgivning hos oss tror vi att han kommer att kunna ta steg och utvecklas i rätt riktning”, säger VIK:s sportchef Victor Öhman. 

Hans statistik indikerar på att han vet var målet är på isen. I fjol gjorde han 30 poäng (15+15) på 31 J20-matcher och åtta poäng (3+5) på sju matcher under utlåningen till Enköpings SK i Hockeyettan. 

”Han är mycket taggad och motiverad att ta chansen hos oss, och det ska bli väldigt kul att få jobba ihop i hans första riktiga seniorsäsong”, säger Victor Öhman.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: