Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Höll kvar HV71 i SHL – nu lämnar Västervikskillen för spel i Nordamerika

HV71-backen Emil Andrae kommer fortsätta sin säsong i Nordamerika och ansluter till Philadelphia Flyers organisation i veckan. Foto: Bildbyrån

Höll kvar HV71 i SHL – nu lämnar Västervikskillen för spel i Nordamerika

Västervikskillen Emil Andrae var med och höll kvar HV71 i SHL. Nu har han åkt över till andra sidan Atlanten för att avsluta säsongen i Philadelphia Flyers farmarlag.

Annons:

Jönköpingsklubben HV71 fixade nytt SHL-kontrakt efter en stark säsongsavslutning. För Emil Andrae från Västervik fortsätter säsongen med spel i Nordamerika. HV71 skriver på sin hemsida att Emil Andrae ansluter till Philadelphia Flyers organisation i veckan. 

Han har skrivit på ett tryout-kontrakt med AHL-laget Lehigh Valley Phantoms, farmarlag till Philadelphia Flyers, som möjliggör spel i klubben under resten av säsongen. 

”Till en början kommer jag vara i AHL-laget och träna med dem. Sedan får vi se om det blir aktuellt med matcher. Jag känner mig fräsch i kroppen och sugen på mer hockey innan säsongen är slut”, säger Emil Andrae i en kommentar till HV71:s hemsida. 

Andrae har kontrakt med HV71 över nästa säsong. Philadelphia Flyers får nu chansen att se honom på nära håll och kan avgöra om de ska skriva ett rookiekontrakt med honom eller inte.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: