Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Antvarden föll i svängig match mot Boxholm

Bilden är en genrebild. Foto: Bildbyrån

IBF Antvarden vände 0-2 till 3-2 borta mot Boxholms IBK. Det räckte ändå inte till poäng. Hemmalaget vann med 12-9.

Annons:

Det var en svängig match det bjöds på i Boxholm under fredagskvällen. Hemmalaget gick fram till 2-0, men Överums stolthet vände i den första perioden efter dubbla mål av Isak Holmberg och ett av Peter Hirschman

I den andra akten gick sedan Boxholm fram till 6-3 innan Isak Holmberg och Peter Hirschman såg till att pausresultatet var 6-5. Sista 20 var dock hemmalaget för starka.

Boxholm gick fram till 8-5 innan André Olofsson reducerade till 8-6. Boxholm fixade en tremålsledning igen, men Peter Hirschman minskade differensen till två när han satte 9-7.

Samma sak skedde ytterligare en gång några minuter senare, men då var det Isak Holmberg som gjorde 10-8. Boxholm gick sedan fram till 12-8 innan André Olofsson satte matchens sista mål fram till 12-9.

Antvarden blev därmed utan poäng i Östergötland. Vi har sökt ledare för gästerna.