Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Antvarden vände i tredje – tog premiärseger

Bilden är en genrebild. Foto: Bildbyrån

Antvarden vände i tredje – tog premiärseger

IBF Antvarden låg under med 4-6. I tredje perioden vände man och vann premiären mot Linghems U-lag med 8-6.

Annons:

Överumsklubben fick annars en fin start på matchen och ledde med 3-1 efter drygt 13 minuter. Gästerna Linghem U kom tillbaka och ställningen var 3-3 efter 20 spelade minuter. När den andra perioden var över var bortalaget i ledningen med 5-4. 

Direkt i den tredje kom även det sjätte målet från östgötarna. Matchen över? Absolut inte. Antvarden svarade för en stark vändning och vann till slut premiären med 8-6.

– Det är alltid skönt att ta en premiärseger. Vi inleder väldigt bra, men faller in i deras spel och tappar vår ledning. Sedan har vi det ganska tufft fram till den tredje perioden, säger tränaren Magnus Larsson, själv ombytt i kväll.

Stark vändning i tredje

Inför akt tre valde lagledningen att korrigera en hel del.

– Vi vaksade om lite och pratade om att hålla lite mer i bollen. Vi hade varit för slarviga med bollen innan och gett bort den för lätt. Det gav utdelning nästan direkt. När vi slutade att ge bort den så lätt så kom de inte åt oss. De springer och kämpar mycket, men det var starkt av oss att komma tillbaka. Vi hade många borta, så då är det extra skönt att vinna de här matcherna och plocka lite poäng. 

Samtliga som bar Antvardens tröja förtjänade beröm. 

– Det var hela laget som vände den här matchen. 

Poäng: Peter Hirschman 3+0, Hampus Strömbäck 2+3, André Olofsson 1+1, Tommy Nilsson 1+1, William Ilhammar 1+0, Magnus Larsson 0+1, Isak Holmberg 0+1, Melvin Ekberg 0+1.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: