Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Han blir ny ordförande i lokala föreningen

Emil Lindqvist blir ny ordförande efter Magnus Larsson för WIBK. Foto: Pressbild

Han blir ny ordförande i lokala föreningen

Westerviks IBK får en ny ordförande. Magnus Larsson har nu lämnat över ordförandeklubban till Emil Lindqvist. 

Annons:

I onsdags kväll samlades 26 medlemmar för att genomföra Westerviks IBK:s årsmöte. I samband med det blev det ett ordförandeskifte för den stora föreningen. 

Den mångårige ordföranden Magnus Larsson lämnade sin post och ersätts nu av Emil Lindqvist som blir ny ordförande. 

Verksamhetsberättelsen visar att föreningen ökat kraftigt från 410 till 514 aktiva medlemmar. Föreningens ekonomi är god och ett resultat på drygt 234 000 kronor redovisades. Den stora vinsten beror på att samtliga lags lagkonton förts in i bokföringen, vilket gör resultatet något missvisande. 

Utan lagkassorna blev resultatet ett underskott på 24 000 kronor, vilket styrelsen ändå såg som acceptabelt då en del kostnader ökat utöver vad som förväntades i budgetarbetet. 

Det egna kapitalet ligger på drygt 652 000 kronor. 

Flera förändringar

En motion behandlades och godkändes av årsmötet. Det handlar om att WIBK ska arbeta för att få till en inriktning av innebandy på Västerviks gymnasium. 

Från styrelsen avgick och avtackades utöver Magnus Larsson även ledamoten Maria Lindén samt suppleanten Marie Hansson. Revisor Marie-Anne Andersson avtackades också och Camilla Larsson valdes som ny revisor. 

Ledamoten Cecilia Andreasson omvaldes på två år. Suppleanten Maria Hedberg tog steget upp som ordinarie ledamot och Stefan Gustafsson valdes in som suppleant. 

Styrelsen består nu av ordförande Emil Lindqvist, kassör Hedda Ivarsson och sekreterare Erica Pihl. Ledamöter är Cecilia Andreasson och Maria Hedberg med Stefan Gustafsson som suppleant. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: