Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Ineffektivt Antvarden tappade tremålsledning i slutperioden

Bilden är en genrebild. Foto: Bildbyrån

Ineffektivt Antvarden tappade tremålsledning i slutperioden

Ett kraftigt spelövertag, mängder med chanser och tremålsledning inför slutperioden. Allt talade då för tre nya poäng för IBF Antvarden. Men nästjumbon IBF Norrköping U, förstärkt med flera division 1-spelare, ville annat.

Annons:

Ineffektivitet och en svag slutperiod stoppade IBF Antvarden från att ta sin femte raka seger i innebandytrean. Lördagens bortamatch mot IBF Norrköping U slutade 6-6 efter en mållös förlängning där Antvarden fick avsluta i numerärt underläge.

Redan efter nio minuters spel låg Antvarden under med 2-0, men därefter handlade det mesta om gästerna från Överum.

Laget gick upp till 2-2 innan paus, och även om Norrköping gjorde 3-2 i inledningen av den andra perioden, så var det Antvarden som hade ett kraftigt spel- och chansövertag i mittakten. Laget gjorde fyra raka mål, hade ledningen med 6-3 när slutperioden inleddes och såg ut att gå mot en säker seger.

Svårt att stänga matchen

Men efter två snabba hemmamål i inledningen av perioden blev det nervöst hos gästerna och med drygt fem minuter kvar att spela kom också kvitteringen till 6-6. Siffrorna stod sig tiden ut och förlängningen blev mållös.

– Vi förde spelet hela matchen, men tyvärr hade vi väldigt svårt att stänga den. Vi skapar jättemånga lägen, har flera skott i virket i mittperioden och bränner jättechanser. Samtidigt får de flera slumpmål där bollen studsar på våra spelare, säger Antvardens tränare Magnus Larsson.

"En jättebra insats"

Antvarden-tränaren var dock nöjd med lagets prestation.

– Deras division 1-lag har spelledigt den här helgen, så de hade med sju spelare därifrån. Vi gör en jättebra insats, men självklart är det surt att tappa en tremålsledning med tanke på hur spelet såg ut.

Bäst i Antvarden var Christoffer Hagström, Kevin Svensson och Max Johansson.

Antvardens poäng: Max Johansson 2+1, Peter Hirschman 2+0, Tommy Nilsson 1+2, Filip Andersson 1+0, Anton Ekberg 0+1, Adrian Stark 0+1.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: