Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tränarklart i lokal klubb – alla spelare utom en har lämnat klartecken

Huvudtränaren Jonas Östman och alla spelare utom en fortsätter i Ankarsrums IS. Foto: Pixabay

Tränarklart i lokal klubb – alla spelare utom en har lämnat klartecken

Ankarsrums IS blir kvar i division 6 även nästa säsong. Nu har samtliga spelare lämnat klartecken för en fortsättning och Jonas Östman är huvudtränare 2020.
– Som huvudtränare har vi fortsatt förtroende för Jonas Östman, säger Håkan Sundström, lagledare och styrelseledamot i Ankarsrums IS.

Annons:

Ankarsrums IS gick till positivt kval genom att komma tvåa i division 6 men det blev inget avancemang. Laget är i stället kvar i division 6 – och det är även i stort sett alla spelare. 

Enligt Håkan Sundström, lagledare i a-laget och styrelseledamot, har alla spelare utom en från årets trupp bestämt sig för fortsatt spel i klubben. 

– Hela centrallinjen är klar men det finns ett enda frågetecken. Resten av spelarna har gjort klart för fortsatt spel, säger Håkan Sundström och fortsätter:

– Jonas och Jesper Carlsson stannar, det gör mig glad att så pass duktiga spelare åker från Vimmerby för att spela med oss. Även Jesper Skälhammar och Adam Edström är klara för fortsatt spel. Det är oerhört viktigt, säger Håkan Sundström. 

Han gör comeback

På nyförvärvssidan har AIS bara gjort klart med comebackande Daniel Wernersson.

– Vi räknar med att han ska spela nästa säsong, han har ett förflutet i vår förening. Han bor i Ankarsrum och har spelat för oss. Han fick en knäskada och spelade inget i år, säger Sundström.

Har ni något mer på gång in?

– Vi har lite intressanta spelare på väg in som vi gärna ser hos oss men inget är klart.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: