Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tränaren följer med IFK Västervik upp i division 4

Aiman Hadrous fortsätter som tränare i IFK Västervik. Foto: Ossian Mathiasson

Tränaren följer med IFK Västervik upp i division 4

IFK Västervik vann seriefinalen mot Hjorted/Totebo med 6–1 och tog steget upp i division 4. Nu står det klart att tränaren Aiman Hayrous följer med klubben upp till nästa nivå. 

Annons:

Det har gått snart två veckor sedan IFK Västervik vann den helt avgörande matchen mot Hjorted/Totebo om vilket lag som tar steget upp i division 4. 

Nu har IFK Västervik lagt en viktig pusselbit inför nästa säsong. Huvudtränaren Aiman Hadrous är klar för en fortsättningen i division 4-nykomlingen.

"Vi ska fortsätta med det vi har byggt upp senaste åren, fortsätta spela vår fotboll och fortsätta med att ha bra träningsnärvaro och ha högt tempo på träningarna. Tanken är att vi ska etablera oss starkt i divison 4 nästa säsong och vara på den övre halvan. Men vi vill som sagt etablera oss starkt för att på sikt ta nästa steg", säger Aiman Hadrous i en kommentar till klubbens Instagramkonto. 

Det finns många minnen som Aiman Hadrous bär med sig från årets lyckade säsong som slutade med uppflyttning.

"En oförglömlig säsong där allt avgjordes i en direkt final sista matchen. Jag är supernöjd med resultatet och seriesegern men framförallt hur vi hanterade pressen från allt och alla och levererade när de som mest behövdes. Alla som va med på tåget har bidragit tillsammans och utfört sina roller på ett utmärkt sätt", säger Hadrous. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: