Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
TJUST YTTERST NÄRA NEDFLYTTNING – FÖLL KLART

Gabriella Krügers Tjust kommer med all sannolikhet åka ur division ett. Foto: Stefan Härnström

TJUST YTTERST NÄRA NEDFLYTTNING – FÖLL KLART

Tjust har ena benet i division två. Idag blev det en ny förlust och vinner Gideonsberg imorgon kan det vara kört för laget.
– Vi ger inte upp förrän det är helt klart, säger tränaren Joakim Krüger.

Annons:

Efter 2-6 (0-0) hemma mot Värnamo idag är nog även den störste optimisten mycket tveksam till Tjusts fortsatta existens som division ett-lag. Sju poäng skiljer till Gideonsberg på fast mark, nio poäng finns att spela om – men Gideonsberg förpassar Tjust till tvåan redan vid vinst imorgon.

– Vi måste ta alla poäng och det är klart att det är tufft, men vi ger inte upp. Hade vi spelat som sista veckorna hela året kanske det hade sett annorlunda ut. Jag tycker ändå att vi hittat något, säger tränaren Joakim Krüger.

 "Inte godkänt"

Dagens första halvlek mot skickliga topplaget Värnamo var närmast perfekt. Tjust fick motståndet precis dit man ville och hade 0-0 med sig in i paus.

I andra gick det fort. Värnamo gjorde tre mål på tio minuter.

– I första har de mer boll än oss såklart, men skapar inte så mycket. Vi pratade om det vi gjort bra och skulle fortsätta men sedan gör de 1-0 efter två minuter. Vi lyckas göra 3-1 och har en bra period där, men sedan går de ifrån till 6-1. Det var en bra första och en mindre bra andra. De tröttar ut oss och har en giftig forwars, men att släppa sex mål i andra är inte godkänt, säger Krüger.

Ebba Torgner satte båda målen för hemmalaget. Plus i laget går till mittbacken Elsa Redeborn och målvakten Alma Salomonsson.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: